Βρείτε τη βίλα των ονείρων σας στη Μύκονο στο mykonosestates.com!

 mykonosvillas

Βρείτε τη βίλα των ονείρων σας στη Μύκονο στο mykonosestates.com!

Αν ήρθε η στιγμή που ψάχνετε να βρείτε τη βίλα των ονείρων σας στη Μύκονο, τότε σίγουρα πρέπει να έρθετε σε επαφή με την Mykonos Estates.  Οι πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα της Mykonos Estates θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τη βίλα που πάντα ονειρευόσασταν.

Πέρα από τις συστάσεις των φίλων και των συγγενών σας, που ίσως και να παίρνετε για να βρείτε τη βίλα ή το ακίνητο που πάντα θέλατε, οφείλετε να επικοινωνήσετε με ένα επαγγελματία ο οποίος θα σας λύσει τα χέρια.

Μην φοβηθείτε να τους κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη βίλα που θα θελήσετε να νοικιάσετε ή να αγοράσετε. Υπάρχουν αναρίθμητες βίλες προς πώληση στην περιοχή της Μυκόνου και σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από αυτές.

Στο site της Mykonos Estates  θα βρείτε διάφορες φωτογραφίες για να δείτε και ένα δείγμα από την ομορφιά του νησιού της Μυκόνου.

Αν λοιπόν ψάχνετε για μια βίλα στη Μύκονο η θέση της είναι το κύριο στοιχείο.

Η εταιρεία ενοικίασης Mykonos Estates μπορεί να σας δώσει πληροφορίες για τη βίλα που σας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα, πόσο απέχει από τη θάλασσα, αν έχει βράχια ή αν έχει δύσκολη πρόσβαση στο νερό.  Ακόμη και την απόσταση από τα καταστήματα και τα εστιατόρια της Μυκόνου.

mykonosestate

VIP Services της Mykonos Estates

Η MYKONOS REAL ESTATES πέρα από την έρευση ακινήτου, μπορεί να σας προσφέρει και άλλες υπηρεσίες VIP για γνωστούς διάσημους αλλά και για τους κοινούς θνητούς.

Οι παρεχόμενες VIP Services είναι οι παρακάτω:

1. Yacht charter ή ενοικίαση σκαφών

Με την μοναδική υπηρεσία Yacht Charter μπορείτε να οργανώσετε την διαμονή σας στη Μύκονο σε κάποια πολυτελή βίλα και να την συνδυάσετε με μια εκδρομή με ένα πολυτελές σκάφος αναψυχής στις Κυκλάδες.

2. Luxury private jets – ενοικίαση ιδιωτικών αεροπλάνων

Με την VIP υπηρεσία LUXURY JETS, η mykonos estates μπορεί να σας παρέχει πολυτελή τζετ και ελικόπτερα, με πιστοποιημένους πιλότους και προσωπικό το οποίο θα είναι εκεί για να ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες. Ακόμη και ένα πάρτι στο αέρα, με τη θέα της Μυκόνου κάτω από τα πόδια σας.

3. Luxury cars & προσωπικοί σωφέρς 

Με την υπηρεσία LUXURY CARS & CHAUFFEURS σας δίνεται η δυνατότητα μετακίνησης στο νησί με πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes και Jeep από όποιο σημείο θέλετε με προσωπικό οδηγό.

4.  Εvent planing & Wedding Plannign

Με την υπηρεσία CONCIERGE SERVICES – PARTIES & EVENT PLANING μπορείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφού η mykonos estates μπορεί αναλάβει εξ’ολοκλήρου να διοργανώσει πάρτι, εκδηλώσεις ακόμα και το γάμο των ονείρων σας.

Θα προσφέρει σε εσάς και τους καλεσμένους σας ξεχωριστές γεύσεις και ήχους συνδυάζοντας τη μαγευτική ομορφιά της Μυκόνου.

5. Home management & household management

Για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις διακοπές σας στη Μύκονο η mykonos estates με την υπηρεσία HOME MANAGEMENT & HOUSEHOLD σας προσφέρει έμπειρο προσωπικό το οποίο αν το ζητήσετε θα βρίσκεται εκεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Πριν την άφιξή σας στη βίλα ή στο ακίνητο σας, το προσωπικό θα φροντίσει να την καθαρίσει και να εφοδιάσει το σπίτι με τα απαραίτητα είδη νοικοκυριού. Θα έχουν αγορασθεί και θα έχουν μαγειρευτεί διάφορες λιχουδιές ώστε να ικανοποιηθεί ο ουρανίσκος και τα γούστα σας.

6. Ανακαίνιση ακινήτων

Τέλος η υπηρεσία CONSTRUCTION & RENOVATION WORKS θα είναι δίπλα σας όποτε και να τη χρειαστείτε, αφού μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ανακαίνιση θέλετε να κάνετε στη βίλα σας. Μπορεί να καλύψει τις υπηρεσίες σχεδιασμού της ανακαίνισης ανάλογα με το προϋπολογισμό που έχετε κάνει.

Σίγουρα μετά την ανακαίνιση το ακίνητο σας θα μοιάζει πιο πολύ με το ακίνητο που ονειρευόσασταν να έχετε. Σχεδιασμένο και διακοσμημένο με το καλύτερο γούστο, αφού όλοι οι συνεργάτες mykonos estates είναι αξιόπιστοι επαγγελματίες και θα φροντίσουν για εσάς το καλύτερο.

Δείτε περισσότερα για τη Mykonos Real Estate:

 

 

Σχολιάστε