Βγάλτε λεφτά με το affiliate marketing και τη Linkwise

AFFILIATE-MARKETING-LINKWISE-1

Βγάλτε λεφτά με το affiliate marketing και τη Linkwise

Το θέμα λεφτά στο ίντερνετ είναι μια πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα αφού η ελληνική αγορά ηλεκτρονικών υπηρεσιών είναι σχετικά περιορισμένη και με όχι και τόσες ευκαιρίες σε σύγκριση με την διεθνή ή την αγγλόφωνη αγορά του εξωτερικού.

Ωστόσο, υπάρχουν και στην ελληνική αγορά ακόμα και σήμερα ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα αφού επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη που δεν είναι άλλος από την εταιρεία Linkwise.

Πως θα μπορέσετε να βγάλετε χρήματα με τη linkwise;

Το affiliate marketing έχει να κάνει με την ηλεκτρονική σύσταση μέσω κάποιο affiliate link και cookie υπηρεσιών και προϊόντων μέσω ίντερνετ άλλων εταιρειών.

Συνήθως καλό είναι να έχετε και το δικό σας site μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να συστήσετε υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία είναι παρεμφερή με την αγορά σας ή με την εξειδίκευση σας.

Γενικά μιλώντας θα πρέπει να έχετε σίγουρα κάποια σχέση με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προτείνετε εσείς για να μπορέσετε να καταφέρετε να πείσετε το αγοραστικό σας κοινό ή και να δώσετε κάποιες συμβουλές γύρω από την υπηρεσία που συστήνετε.

Για παράδειγμα άμα έχετε επιλέξει ως affiliate πρόγραμμα το web hosting, θα πρέπει να έχετε σχέση με το χώρο, να δημιουργήσετε το δικό σας site γύρω από το θέμα hosting και να το εμπλουτίσετε με πολύ περιεχόμενο σχετικά με τις τεχνολογίες της φιλοξενίας ιστοσελίδων, το web hosting και διάφορες τεχνικές συμβουλές που θα πρέπει κάποιος να ακολουθήσει ή μάλλον θα χρειαστεί.

Η δημιουργία του δικού σας site για να ασχοληθείτε σοβαρά με το affiliate marketing είναι εντελώς απαραίτητη προϋπόθεση αλλιώς δεν θα μπορέσετε να ελκύσετε τον απαραίτητο στοχευμένο κόσμο που χρειάζεται για να μπορέσετε να πουλήσετε έστω και κάτι.

Γιατί να επιλέξετε τη linkwise;

Η Linkwise επειδή την έχω δοκιμάσει και εγώ είναι μάλλον από τις πιο πετυχημένες και πιο αξιόπιστες εταιρείες affiliate marketing στην Ελλάδα. Μερικά από τα θετικά και τα προτερήματα της Linkwise είναι τα παρακάτω που σίγουρα θα εκτιμήσετε και εσείς:

Αξιόπιστο σύστημα πληρωμών

Η Linkwise σας πληρώνει στον τραπεζικό σας λογαριασμό της ημεδαπής ή της αλλοδαπής κάθε 15 του μήνα για όλες εκείνες τις προμήθειες που έχετε επιβεβαιώσει μέχρι τις 5 του μήνα.

Οργανωμένο Λογιστήριο

Η Linkwise διαθέτει επίσης οργανωμένο λογιστήριο και δεν χρειάζεται να κόψετε εσείς κάποια παραστατικά στον τελικό πελάτη ή στην ίδια την Linkwise. Τα παραστατικά και τα λογιστικά σας τα αναλαμβάνει όλα η Linkwise με την διαδικασία της αυτοτιμολόγησης.

Δηλαδή κάθε 15 του μήνα σας κόβει τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών η ίδια η Linkwise και μετά σας πληρώνει αυτόματα το ποσό του τιμολογίου στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Διαφάνεια στα cookie και στα κλικ

Με ένα κέντρο διαχείρισης πολύ απλό αλλά και πολύ καλά οργανωμένο έχετε πρόσβαση σε εκατοντάδες προγράμματα affiliate marketing, από δεκάδες εταιρείες σε πολλά αντικείμενα για να επιλέξετε.

Παράλληλα διαθέτει το κέντρο διαχείρισης της Linkwise και διάφορα στατιστικά μεγέθη, αρχείο πωλήσεων, κλικ, ακυρώσεων και πολλά άλλα χρήσιμα εργαλεία για να γίνετε ένας πετυχημένος affiliate σήμερα και να βγάλετε πολλά χρήματα από το ίντερνετ.

Δείτε περισσότερα για το affiliate marketing και τη linkwise:

 

Σχολιάστε