Έκθεση e-commerce 2017 Ελλάδα

ekthesi-e-sommerce-2017-ellada-ilektroniko-emporio-00

Έκθεση e-commerce 2017 Ελλάδα

Στον εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου θα λάβει χώρα η μεγάλη έκθεση e-commerce 2017 την χρονική περίοδο 26- 27 Νοεμβρίου. Οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορείου θα είναι διαθέσιμες εκείνες τις ημερομηνίες στο κοινό που ενδιαφέρετε να πάει την επιχείρησή του ένα βήμα μπροστά και να την κάνει πιο ανταγωνιστική και κερδοφόρα.

Η έκθεση είναι μια μεγάλη ευκαιρία να λύσετε όλες τις απορίες που σας απασχολούν σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και να πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε γύρω από εξειδικευμένα θέματα από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου.

Στο 17% τα ποσοστά του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία τις της Ευρωπαϊκής Ένωσης το ηλεκτρονικό εμπόριο σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγγίζει το ποσοστό του 17% ενώ στην χώρα μας τον τελευταίο χρόνο έχει παρατηρηθεί η αύξηση της ηλεκτρονικής λιανικής πώλησης κατά 25% μέσα στην χρονική διάρκεια ενός έτους.

Είναι γεγονός πλέον πως ο σύγχρονος αλλά και δυναμικός άνθρωπος έχει ξεκινήσει να εξυπηρετεί όλο και περισσότερες από τις ανάγκες του μέσα από την χρήση του internet. Μετά και την ευρεία διάδοση των συσκευών smartphone έχουμε ξεκινήσει να εξοικειωνόμαστε με την εξυπηρέτηση των απλών και των σύνθετων επιθυμιών μας μέσα από τις εφαρμογές που επιλέγουμε να εγκαταστήσουμε σε αυτό.

Τέρμα πια στις αναμονές στις ουρές και στην πολύωρη αναζήτηση από περιοχή σε περιοχή προκειμένου να κάνουμε κάποια εργασία. Γιατί άλλωστε κάποιος να πρέπει να γυρνάει από έναν χώρο σε έναν άλλο όταν μπορεί να βρει αυτό που θέλει κάνοντας μια αναζήτηση από την άνεση και την ηρεμία του σπιτιού του ανάμεσα σε πολλά περισσότερα προϊόντα;

Τι θα δείτε στην έκθεση ηλεκτρονικού εμπορίου;

Στην έκθεση που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε από πρώτο χέρι τα πάντα για το ηλεκτρονικό εμπόριο από τις εταιρείες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό.

Εταιρείες που αναλαμβάνουν την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων, εταιρίες που αναλαμβάνουν την διασύνδεση της ηλεκτρονικής σας σελίδας με το ERP σύστημα της επιχείρησής σας, εταιρείες web marketing και εταιρείες SEO που εξειδικεύονται στο να φέρουν την επιχείρησή σας πρώτη στα αποτελέσματα αναζήτησης σύμφωνα με τις απαιτούμενες λέξεις κλειδιά.

Συνέδριο ecommerce Expo

Στο συνέδριο ecommerce Expo θα αναλυθεί το ηλεκτρονικό εμπόριο στην χώρα μας αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ποιος είναι ο ρόλος του ηλεκτρονικού εμπορίου; Γιατί ένα φυσικό κατάστημα θα πρέπει να έχει και το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα; Θα αυξηθεί ο τζίρος της επιχείρησής μου με την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Εάν έχετε ερωτήματα όπως τα παραπάνω θα λάβετε τις απαντήσεις σας στην επερχόμενη έκθεση.

Μια βόλτα στον εκθεσιακό χώρο του Ζαππείου κατά τη διάρκεια της e- commerce expo και θα μάθετε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε η επιχειρησή σας να είναι σύγχρονη και ανταγωνιστική και να σας προσφέρει πιο υψηλό τζίρο και κατά επέκταση και πιο υψηλό εισόδημα.

Θα θέλατε μήπως να στραφείτε και προς την Ευρωπαϊκή αγορά; Γιατί όχι! Τώρα μπορείτε να το κάνετε!

Δείτε περισσότερα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το internet marketing:

Σχολιάστε