Πως θα ελέγξετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης με το SEO Powersuite

seo-powersuite

Πως θα ελέγξετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης με το SEO Powersuite

Για μπορέσει να πετύχει μια ιστοσελίδα χρειάζεται προώθηση στις μηχανές αναζήτησης. Για αυτό τον λόγο όταν ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτή θα πρέπει να γνωρίζετε βασικές πληροφορίες για το site σας αλλά και τα sites των ανταγωνιστών σας με παρόμοιο περιεχόμενο.

Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζετε πως θα δράσετε στο μέλλον ώστε να βελτιώσετε την κατάταξή σας αλλά και να ξέρετε πόσο κερδίζετε ή πόσο χάνετε από αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Πλέον, κάτι τέτοιο μπορεί να πραγματοποιηθεί με το πρόγραμμα SEO Powersuite ώστε να ελέγξετε την θέση σας με αντικειμενικό τρόπο.

Τι είναι το SEO Powersuite;

Με απλά λόγια το SEO Powersuite αποτελείται από τέσσερα προγράμματα με το κυριότερο να είναι το Rank Tracker το οποίο ουσιαστικά βρίσκει την κατάταξη την δική σας αλλά και των ανταγωνιστών με απλό τρόπο.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα υποστηρίξουν πως δεν απαιτείται κάποιο λογισμικό για την εύρεση της σειράς κατάταξης αφού με μια απλή αναζήτηση στην Google με βάση τις λέξεις κλειδιά θα μπορέσετε να δείτε που βρίσκεστε.

Κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα δεν μπορεί να συμβεί. Τα αποτελέσματα που θα λάβετε από την αναζήτηση δεν είναι τα σωστά αφού η Google επηρεάζεται από τα cookies για αυτό θα δείτε αποτελέσματα από παλιές αναζητήσεις που κάνατε.

Και σε περίπτωση βέβαια που δεν έχετε συνδεθεί με κάποιο λογαριασμό της Google πάλι τα αποτελέσματα έρχονται με βάση συγκεκριμένους παράγοντες όπως η γεωγραφική θέση και το τοπικό SEO.

Για αυτό το λόγο το SEO Powersuite είναι εδώ ώστε να καταγράψει μέσω proxy server τις πραγματικές οργανικές θέσεις σε όλες τις μηχανές αναζήτησης.

Πως λειτουργεί το SEO Powersuite;

Το Rank Tracker πρόγραμμα μπορούμε να πούμε πως είναι αρκετά εύκολο στην χρήση του.

Αφού το ανοίξετε εισάγετε το URL της ιστοσελίδας ακολουθώντας τα βήματα και καταλήγετε να εισάγετε πιθανές λέξεις κλειδιά που σχετίζονται με το site σας.

seo-powersuite

Μετά από την αναζήτηση μερικών δευτερολέπτων θα πάρετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Δίπλα σε κάθε λέξη κλειδί που πληκτρολογήσατε στην αρχή εμφανίζεται ένας αριθμός ο οποίος δηλώνει την αντικειμενική σειρά κατάταξής σας στις μηχανές αναζήτησης.

Επομένως, σε αυτό το σημείο μπορείτε να δείτε την πορεία του site σας και να τολμήσετε μια στρατηγική SEO ώστε η ιστοσελίδα σας να μπει στην πρώτη σελίδα της Google και να έχει έτσι περισσότερη επισκεψιμότητα.

seo-powersuite-apotelesmata

Πως θα κάνετε την διαφορά με τις λέξεις κλειδιά

Για όσους ασχολούνται με το σοβαρά με το site τους θα πρέπει να ξέρουν πως οι λέξεις κλειδιά είναι πολύ σημαντικό στοιχείο.

Το SEO Powersuite συνδέεται με τον λογαριασμό Google Analytics καθώς και το Google Adwords ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα για κάθε μήνα και να γνωρίζετε τις αναζητήσεις για κάθε λέξη κλειδί ενώ ταυτόχρονα σας δίνει λύσεις για να βελτιώσετε τις λέξεις κλειδιά.

Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζετε τις κατάλληλες πληροφορίες για τους ανταγωνιστές σας, τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούνται περισσότερο και με αυτό τον τρόπο θα οργανώσετε καλύτερα τις μελλοντικές σας κινήσεις για την βελτίωση του site σας.

Επομένως, για όλους εσάς που θέλετε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης της Google, το SEO Powersuite είναι η ιδανική λύση.

Δώστε σημασία στο SEO της ιστοσελίδας σας

Ο συνήθης λόγος για τον οποίο δημιουργείτε μια ιστοσελίδα είναι γιατί θέλετε να αυξήσετε την φήμη σας, τους πελάτες σας και συνεπώς τα κέρδη της επιχείρησης.Το SEO, λοιπόν, είναι αυτό που θα βοηθήσει την ιστοσελίδα σας στην προώθησή της και συνεπώς στην αύξηση της επισκεψιμότητας.

Οι νέοι πελάτες αποδεδειγμένα εισέρχονται στην ιστοσελίδα σας με βάση τις λέξεις κλειδιά που θα αναζητήσουν στις μηχανές αναζήτησης.

Το σημαντικότερο βήμα, όπως καταλαβαίνετε, για να βελτιώσετε το SEO είναι να βελτιώσετε τα keywords βρίσκοντας λέξεις κλειδιά τα οποία αναζητούνται περισσότερο.

Έτσι, το SEO Powersuite είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τις λέξεις κλειδιά του site σας ώστε να βελτιώσετε την κατάταξή σας στη Google και να αυξήσετε τα κέρδη σας!

Δείτε περισσότερα:

Σχολιάστε