Το νέο site management μοντέλων Models Stars

Το νέο site management μοντέλων Models Stars

Το νέο site management μοντέλων Models Stars

Το models-stars.com είναι ένα καινούριο site που σχεδιάστηκε από την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων ParaMarketing.gr με σκοπό την προώθηση νέων ατόμων που έχουν όνειρο να γίνουν μοντέλα. Το να είσαι μοντέλο μπορεί να ακούγεται εύκολη δουλειά αλλά δεν είναι. Εκτός από την αρεστή εξωτερική εμφάνιση και ιδανικές αναλογίες που χρειάζονται για να επιτύχει κάποιος, απαιτείται επαγγελματισμός και συνεργασία.

Τι να κάνω για να γίνω μοντέλο;

Καταρχάς όποιος θελήσει να γίνει μοντέλο πρέπει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις του και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει. Μόνο έτσι θα μπορεί να διακριθεί ανάμεσα σε χιλιάδες που θέλουν το ίδιο πράγμα. Επειδή όμως είναι πολύ δύσκολο να διακριθεί από μόνος του, μπορεί να απευθυνθεί σε πρακτορεία μοντέλων όπως το Models Stars.

Φυσικά για κάποια που έχει όλα τα προσόντα, οι δρόμοι ανοίγουν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Αν δεν έχετε όλες τις φυσικές προϋποθέσεις για να βγείτε στην πασαρέλα, μη στεναχωριέστε – μπορείτε να γίνετε φωτομοντέλο, δηλαδή να βγάζετε φωτογραφίες για περιοδικά, καταλόγους κτλ.

Ποια είναι τα πρώτα βήματα;

Ένα βασικό βήμα είναι να βγάλετε επαγγελματικές φωτογραφίες. Ξεχάστε τις φωτογραφίες που σας έβγαλαν οι φίλοι σας ή τις selfie που έχετε στο κινητό σας. Αν θέλετε να σας πάρουν σοβαρά απευθυνθείτε σε επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος θα μπορεί να σας κατευθύνει σωστά. Μπορεί να σας κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά θα έχει μεγάλη διαφορά το πορτφόλιό σας και να είστε σίγουροι ότι θα τραβήξετε την προσοχή των μάνατζερ.

Το νέο site management μοντέλων Models Stars

Συνεργασία με άλλα πρακτορεία

Το Models Stars που έχει την έδρα του στην Αθήνα από το 2011 έχει αναπτύξει συνεργασίες και με άλλα πρακτορεία του εξωτερικού, με τα οποία τηρεί άψογες σχέσεις. Αν σας αρέσουν τα ταξίδια τότε σίγουρα αυτό είναι ένα από τα καλά του επαγγέλματος!

Στο models-stars.com μπορείτε να βρείτε όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες, καθώς και να διαβάσετε ενδιαφέροντα άρθρα γύρω από το modelling.

Δείτε περισσότερες παρουσιάσεις ιστοσελίδων και άρθρα για την κατασκευή ιστοσελίδων:

2 σκέψεις στο “Το νέο site management μοντέλων Models Stars”

Σχολιάστε