Το νέο site της ΝΟΔΕ Λάρισας

Το νέο site της ΝΟΔΕ Λάρισας

Το νέο site της ΝΟΔΕ Λάρισας

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Λάρισας απέκτησε νέο website πρόσφατα, το οποίο επημελήθηκε η εταιρεία SEO & web design paramarketing.gr. Η ιστοσελίδα παρέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη ΝΟΔΕ και τις δράσεις της. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος μας καλωσορίζει στη σελίδα με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τελευταία νέα και τις δραστηριότητες στην αντίστοιχη σελίδα αλλά και να υποβάλετε κάποιο αίτημα προς τη ΝΟΔΕ Λάρισας. Σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει και η δική σας υποστήριξη ώστε να υλοποιηθεί το πολιτικό πρόγραμμα του κόμματος σε τοπικό επίπεδο.

Η ΝΟΔΕ Λάρισας έχει συμμετάσχει σε πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και δράσεις, με πιο πρόσφατη την δωρεά τροφίμων είδη πρώτων αναγκών σε παιδιά. Τα προϊόντα αγοράσθηκαν με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου 2016 στο πλαίσιο της Κοινωνικής Δράσης της Νέας Δημοκρατίας Κανένας στο περιθώριο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανασχεδίαση site ΝΟΔΕ – τι περιλαμβάνει;

Ο ανασχεδιασμός ενός site μπορεί να φαίνεται εύκολη δουλειά, αλλά δεν είναι. Δεν αφορά μόνο την εμφάνιση, αλλά και τη λειτουργικότητα ώστε να βοηθήσει τους επισκέπτες να βρίσκουν τις πληροφορίες που θέλουν. Περιληπτικά οι εργασίες ανασχεδίασης της ιστοσελίδας ήταν οι εξής:

  • Καινούριο μενού και σελίδες
  • Αναδιοργάνωση και βελτιστοποίηση υπάρχοντος περιεχομένου
  • Προσθήκη νέου περιεχομένου
  • Αλλαγή θέματος με τη χρήση θέματος από το studiopress
  • Βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας
  • Responsive design (συμβατό με κινητά, table)
  • Εφαρμογή SEO

Ανεβάστε επίπεδο και τη δική σας ιστοσελίδα!

Άμα θεωρείτε ότι η ιστοσελίδα σας αξίζει της προβολής γιατί έχει κάτι ιδιαίτερο, για παράδειγμα ένα πρωτότυπο web design ή ένα καινοτόμο προϊόν ή οτιδήποτε που πρέπει να γίνει γνωστό, τότε σίγουρα θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε με το δημιουργικό μας team.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τον ανασχεδιασμό ιστοσελίδων:

Σχολιάστε