Νέο site redesign για τα κομμωτήρια razor!

razor-site-redesign

Νέο site redesign για τα κομμωτήρια razor!

Τα διάσημα κομμωτήρια razor εμπιστεύτηκαν την αξιόπιστη εταιρεία SEO και Web Design Paramarketing.gr για να σχεδιάσουν ξανά την ιστοσελίδα του κομμωτηρίου τους.

Περιττό να προσθέσω ότι είναι η έκτη φορά μέσα σε 2 χρόνια που κάνουμε web redesign στην ιστοσελίδα του κομμωτηρίου razor για να προσθέσουμε ή και να αφαιρέσουμε σχεδιαστικά στοιχεία που δεν είναι πλέον λειτουργικά.

Τα κομμωτήρια razor είναι μια αλυσίδα κομμωτηρίων που ξεκίνησαν το 2008 από τη Λάρισα και έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο με δεύτερο κομμωτήριο στην Στοκχόλμη. Τα κομμωτήρια razor παρέχουν υψηλές υπηρεσίες κομμωτηρίου για άνδρες, γυναίκες και παιδιά και είναι ηγέτες στο χώρο του styling και της κομμωτικής τέχνης.

Ο ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων razor Κωνσταντίνος Σταθάκος ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της κομμωτικής πάνω από 10 χρόνια και είναι ο ίδιος ανήσυχο πνεύμα έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία κομμωτικής σε διεθνής και πανελλήνιους διαγωνισμούς.

Στον ελεύθερο χρόνο του γράφει μουσική και παίζει σε ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι ως dj.

Ποιες αλλαγές έγιναν στον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας;

Στον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας των κομμωτηρίων razor έγιναν μερικές ριζικές αλλαγές:

  • Αλλαγή περιεχομένου (content repurposing)
  • Δημιουργία νέων banner
  • Αλλαγή θέματος με τη χρήση θέματος από το studiopress
  • Αλλαγή μενού και βελτίωση της ταχύτητας
  • Βελτίωσης της έκδοσης για smartphones και τέλος
  • Βελτίωση του SEO και την ταξινόμησης των σελίδων και άρθρων στη Google

Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να πετύχει κανείς με τη δύναμη του ανασχεδιασμού μιας ιστοσελίδας και φυσικά πόσους νέους πελάτες μπορεί πιάσει από την τοπική αγορά έχοντας ένα τοπικό κατάστημα όπως ένα κομμωτήριο ή από το ίντερνετ.

Τώρα μπορείτε με ένα κλικ στο smartphone σας να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά, ενώ μπορείτε να δείτε σε όλες τις συσκευές τις αγαπημένες σας προτάσεις κουρέματος.

Όχι ότι και στο προηγούμενο site δεν μπορούσατε να δείτε κάποια από τα κουρέματα ή δουλειές από την ομάδα των κομμωτηρίων razor, αλλά συγκεκριμένα στο καινούριο site έχουν γίνει προσπάθειες για την βελτίωση της πλοήγησης και της χρηστικότητας.

Δείτε περισσότερα για νέες ιστοσελίδες και κατασκευή ιστοσελίδων:

Σχολιάστε