Νέο eshop με σαπούνια από γάλα γαϊδάρας!

DONKEY MILK SOAP

Νέο eshop με σαπούνια από γάλα γαϊδάρας!

Μπορεί να έχει επικρατήσει η φράση και του πουλιού το γάλα για να περιγράψει την αφθονία και την ευμάρεια κάποιου, όμως το γάλα γαϊδάρας είναι το μυστικό για να γίνετε πιο όμορφοι και πιο όμορφες!

Το γάλα γαϊδάρας το χρησιμοποιούσε η Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα για να πάρει το μπάνιο της και για να διατηρήσει την ομορφιά της.

Με πλούσια θρεπτικά συστατικά το γάλα γαϊδάρας είναι σήμερα πρώτη ύλη για την δημιουργία οργανικών καλλυντικών πρώτης ποιότητας και φυσικά κάθε είδους οργανικού προϊόντος περιποίησης.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο συμπατριώτης μας Μιχάλης Μαλατράς που κατοικεί με τη σύζυγο του εδώ και χρόνια στην Ολλανδία, έκανε την πρώτη κίνηση και έφτιαξε σαπούνια με γάλα από γαϊδάρα τα οποία διαθέτει ηλεκτρονικά μέσω του eshop του με το όνομα elgrecocosmetics.com.

Το eshop έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία paramarketing.gr, που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων όπου μπορείς να ψωνίσεις online με ένα κλικ ακόμα και από το κινητό σου ή οποιοδήποτε smartphone.

Τι μπορείτε να βρείτε στο eshop elgrecocosmetics.com;

ELGRECOCOSMETICS-WEB-DESIGN

Το eshop λειτουργεί εδώ και μερικούς μήνες και μπορεί κάποιος να βρει σαπούνια με γάλα γαϊδάρας κανονικά σε οικονομική συσκευασία των 130 γραμμαρίων. Το eshop είναι στα αγγλικά, έχει έδρα Ολλανδία, αλλά μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας σε όλη την Ευρώπη με 30% έκπτωση, αν γραφτείτε στην ιστοσελίδα και πάρετε τον εκπτωτικό κωδικό.

Στα αγγλικά το σαπούνι με γάλα γαϊδάρας λέγεται donkey milk soap και είναι σαφώς ανώτερο από τα παραδοσιακά σαπούνια που γνωρίζατε.

Μπορείτε να πάρετε όλη τη σειρά donkey milk soap, αφού υπάρχουν 5 διαφορετικά είδη σαπουνιών:

  • donkey milk soap με κουρκουμά
  • donkey milk soap με λεβάντα
  • donkey milk soap με βρώμη για φυσική απολέπιση
  • donkey milk soap με μέλι
  • donkey milk soap κανονικό χωρίς άλλες προσμίξεις.

Προσοχή, μην τα φάτε, δεν είναι για φαγητό όσο νόστιμα και αν φαίνονται ή ακούγονται είναι αποκλειστικά για την προσωπική σας υγιεινή.

Κερδίστε 30% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά

Μην ξεχάσετε με την αγορά σας να κερδίσετε 30% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά αφού εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα elgrecocosmetics.com!

Σας ευχόμαστε καλές αγορές και να μας πείτε τις πρώτες σας εντυπώσεις για το γάλα γαϊδάρας.

Δείτε περισσότερα για τα καλλυντικά με γάλα γαϊδάρας:

3 σκέψεις στο “Νέο eshop με σαπούνια από γάλα γαϊδάρας!”

Σχολιάστε