Νέο eshop με θερμός φαγητού από την Thermogallery

Νέο eshop με θερμος φαγητου της Thermogallery

Νέο eshop με θερμός φαγητού από την Thermogallery

Η Thermogallery είναι Ελληνική εταιρεία με βάση στην Καρδίτσα η οποία εισάγει και διανέμει θερμός φαγητού τελευταίας τεχνολογίας. Η εταιρεία διαθέτει και παιδικά θερμός φαγητού, απόλυτα ασφαλή με τη σωστή χρήση που τους αρμόζει για να μπορούνε τα μικρά παιδιά να απολαμβάνουν το σπιτικό φαγητό όπου και να βρίσκονται.

Το eshop έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία paramarketing.gr, που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων όπου μπορείς να ψωνίσεις online με ένα κλικ ακόμα και από το κινητό σου ή οποιοδήποτε smartphone.

Θερμός, δοχεία και μπολ φαγητού

eshop-thermos-faghtou-thermogallery

Οι θερμοί φαγητού της Thermogallery είναι πλαστικοί εξωτερικά, ενώ το εσωτερικό τους είναι από χάλυβα και ανάμεσα στο πλαστικό και στον χάλυβα διαθέτουν μόνωση. Έτσι εξασφαλίζουν τη διατήρηση της θερμοκρασίας των αποθηκευμένων τροφίμων για περισσότερες ώρες από ένα απλό τάπερ φαγητού.

Η Thermogallery, εκτός της ιδίας, εμπορεύεται επίσης θερμός αξιόπιστων εταιρειών με τα πιο μοντέρνα σχέδια. Μέσα από το eshop της εταιρείας, μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια για θερμός, δοχεία και μπολ φαγητού, τα οποία διατίθενται σε διάφορα μεγέθη (για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας) και σε υπέροχα χρώματα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Ξεχάστε πλέον να τρώτε το μεσημεριανό σας στη δουλειά κρύο. Με τα θερμός της Thermogallery μπορείτε να γευτείτε ζεστό το φαγητό σας έως και 6 ώρες μετά.

Δείτε όλη τη σειρά θερμό φαγητού Thermogallery:

Προσφορές

Μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα Προσφορών της thermogallery.gr καθώς ανανεώνεται συνέχεια με ειδικές προσφορές στα προϊόντα της και σίγουρα δεν θα θέλετε να χάσετε κάποια ευκαιρία που σας ενδιαφέρει.

Επίσης αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 49 ευρώ, τότε έχετε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα!

Απολαύστε με ασφάλεια τα φαγητά σας

Όλα τα προϊόντα της Thermogallery είναι BPA Free, δηλαδή δεν περιέχουν την ουσία δισφαινόλη Α που έχει ανιχνευθεί σε πολλά πλαστικά προϊόντα (μπιμπερό, παιχνίδια κτλ). Έτσι δεν έχετε κανένα λόγο να μην απολαμβάνετε τα φαγητά που έχετε αποθηκεύσει στα θερμός φαγητού σας και είναι απόλυτα ασφαλή τόσο για εσάς, όσο και για τα παιδιά σας.

Οι θερμοί φαγητού της Thermogallery είναι εγκεκριμένοι από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων της Αμερικής (FDA) και έχουν ελεγχθεί και από το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΕΟΦ).

Είναι Ινδικής προέλευσης και η κατασκευάστρια εταιρεία διαθέτει ISO 9001 και είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Ινδίας.

Ακολουθώντας τη σωστή χρήση, τα θερμός φαγητού θα βρίσκονται για χρόνια στην κουζίνα σας και θα αποτελέσουν μέρος της καθημερινότητάς σας, καθώς και αναπόσταστο κομμάτι των εκδρομών σας!

Τι άλλο προσφέρει το thermogallery.gr ;

Στο blog του thermogallery.gr μπορείτε να διαβάσετε συμβουλές διατροφής, συνταγές μαγειρικής και άλλα ενδιαφέρονται άρθρα, που θα σας βοηθήσουν να έχετε μια υγιεινή διατροφή και να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες του θερμός φαγητού σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα θερμός φαγητού της Thermogallery:

Σχολιάστε