ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΝΙΚΑΙΑ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-nikaia

WEB DESIGN ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας, ειδική στο web design, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή e-shop στη Νίκαια, εδώ και πολλά χρόνια.

Από την αρχή της δραστηριοποίησής μας στο χώρο, έχουμε αναλάβει την κατασκευή επαγγελματικών site και portal για πολλές επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ πολλοί ιδιώτες αναζήτησαν την εταιρεία μας για την κατασκευή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Μια στατική ιστοσελίδα είναι γρήγορη στη φόρτωση, κάτι που κάνει κάποιον να την επισκεφτεί. Το μειονέκτημά της είναι ότι σύντομα θα φτάσει στον πάτο της κατάταξης των αποτελεσμάτων της Google.

Είναι γνωστό ότι η Google, αγαπά τις δυναμικές ιστοσελίδες, δηλαδή τις ιστοσελίδες που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει αποκλειστικά την κατασκευή δυναμικών site, τα οποία έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά:

 • Είναι SEO Optimized
 • Διαθέτουν ειδικό γραφιστικό περιβάλλον για χρήση στο ίντερνετ
 • Έχουν responsive σχεδιασμό
 • Είναι φιλικά προς τις κινητές συσκευές, όπως smartphone, tablet
 • Δωρεάν κατασκευή newsletter
 • Συνδέονται με τα κοινωνικά δίκτυα, όπως facebook και άλλα

Ειδική γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, χρησιμοποιούμε ειδικά γραφιστικά στοιχεία τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με αυτά ενός τυπογραφίου.

Επαγγελματίες γραφίστες, αναλαμβάνουν το γραφιστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας σας και τα γραφιστικά στοιχεία που συμβάλουν στην προώθηση της ιστοσελίδας σας στη Νίκαια.

Η προώθηση ιστοσελίδας σας στη Νίκαια, είναι αναγκαία για να γίνει πιο αναγνωρίσιμη η επιχείρηση, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας. Σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά γραφικά, σας φέρνουν κέρδος σε κάθε κλικ.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Τα τελευταία χρόνια, η Google έχει δείξει ευνοϊκή μεταχείριση στις ιστοσελίδες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες για χρήση σε smartphone ή προσαρμόζονται σε κινητές συσκευές.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων στη Νίκαια οι οποίες είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, δηλαδή mobile friendly.  Αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε διάσταση οθόνης κινητής συσκευής κι έτσι γίνονται ευανάγνωστες για κάθε χρήστη.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες μας οι ιστοσελίδες είναι SEO Optimized

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στη Νίκαια συμβουλευόμαστε πάντα το SEO, ώστε να δημιουργήσουμε γρήγορες ιστοσελίδες που κρατούν τις πρώτες θέσεις της Google.

Πολλές εταιρείες web designαδιαφορούν για το SEO και την πραγματική χρήση του ίντερνετ, δημιουργώντας site τα οποία δεν είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι SEO Optimized και παραμένουν σταθερά στις πρώτες θέσεις στην κατάταξη της Google.

Κατασκευή e-shop στη Νίκαια

Η κατασκευή e-shop είναι η καλύτερη λύση για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ολόκληρο το 24ωρο. Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι η λύση που αναζητούν όλο και περισσότεροι επαγγελματίες στη Νίκαια.

Οι τεχνικοί μας κατασκευάζουν e-shop, τα οποία διαθέτουν τα παρακάτω γνωρίσματα:

 • Ενεργοποιημένο το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • Αγορά με την ευκολία ενός click
 • Σύνδεση με Πειραιώς και άλλες τράπεζες της Ελλάδος
 • Σύνδεση με Paypal
 • Eεπιλογή τρόπου αποπληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly, παίζει δηλαδή σε κάθε κινητή συσκευή
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση προϊόντων

Όλα τα παραπάνω συμβάλουν στο να κάνουν το χρήστη να παραμείνει παραπάνω χρόνο στη σελίδα σας και να γεμίσει πιο γρήγορα το καλάθι του.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στη Νίκαια

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε