ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-kallithea

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας έχει εξειδίκευση στο web design και στην κατασκευή ιστοσελίδων στην Καλλιθέα, με τη χρήση της τεχνολογίας WordPress.

Από το 2000, πλήθος εταιρειών εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας για την κατασκευή επαγγελματικών ιστοσελίδων και portal για διάφορους φορείς. Αναλαμβάνουμε επίσης την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων για διάφορες επιχειρήσεις της Καλλιθέας και ολόκληρης της Αττικής.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Ζητήστε την κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας

Η Google απορρίπτει τις αδρανείς ιστοσελίδες οι οποίες δεν αλλάζουν το περιεχόμενό τους και προτιμά αυτές που εμπλουτίζονται συχνά με ποιοτικά άρθρα και σελίδες.

Η κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας με ανανεώσιμο υλικό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να είστε πάντα πρώτοι στις αναζητήσεις από τις μηχανές αναζήτησης και τη Google.

H εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων, στις οποίες προσφέρει να παρακάτω:

 • Βελτιστοποιημένες για την Google
 • Εξειδικευμένα γραφιστικά στοιχεία για χρήση στο ίντερνετ
 • Responsive σχεδιασμό
 • Mobile friendly, για να είναι προσβάσιμες από όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με social media όπως facebook και twitter

Επαγγελματική προσέγγιση γραφιστικών στοιχείων για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στην Καλλιθέα χρειαζόμαστε ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία διαφοροποιούνται στο μέγιστο από αυτά που χρησιμοποιούνται σε έντυπα υλικά, όπως εφημερίδες της πόλης και περιοδικά.

Γιαυτό το λόγο, διατηρούμε άριστη συνεργασία με επαγγελματίες γραφίστες οι οποίοι αναλαμβάνουν την επιμέλεια από το γραφιστικό περιβάλλον του site σας για την άρτια εμφάνισή του. Θα δημιουργήσουν επίσης λογότυπα και banner τα οποία χρειάζονται για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Καλλιθέα σε κοινωνικά δίκτυα και άλλες διαφημιστικές σελίδες.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στην Καλλιθέα, είναι απαραίτητη για να γίνετε περισσότερο αναγνωρίσιμοι στο αγοραστικό σας κοινό και να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη σας.

Οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τα κινητά

Εδώ και λίγο καιρό, ισχύει ο τροποποιημένος αλγόριθμος της Google, ο οποίος ευνοεί τα site που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για smartphone και κινητές συσκευές ή τις σελίδες που προσαρμόζονται σε αυτά.

Εμείς αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων που να είναι mobile friendly, που να μπορούν δηλαδή να είναι προσαρμόζονται εύκολα σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Έχουμε ως κύρια βάση το SEO για οποιαδήποτε κατασκευή ιστοσελίδας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα site που θα είναι αρκετά γρήγορο και να βγαίνει στις πρώτες θέσεις αναζητήσεων της Google.

Πολλές ιστοσελίδες δημιουργούνται κάθε χρόνο, οι οποίες όμως δε στηρίζονται στο SEO, αγνοώντας την πραγματική χρήση του ίντερνετ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων που είναι Seo optimized και οι οποίες δεν πρόκειται να πέσουν από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στην Καλλιθέα

Η κατασκευή ενός e-shop είναι υπεύθυνη για την προώθηση της επιχείρησης και των προϊόντων που διατίθενται προς πώληση, αλλά είναι και αυτή που θα απογειώσει τα κέρδη της.

Η χρήση των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι μια μόδα που ήρθε για να μείνει, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν χρόνο να επισκεφτούν ένα φυσικό κατάστημα και προτιμούν να κάνουν τις αγορές τους από την άνεση του καναπέ τους. Η αγορές σε αυτήν την περίπτωση γίνονται οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου και με την ευκολία ενός κλικ.

Εμπιστευτείτε μας για την κατασκευή του e-shop της επιχείρησής σας και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλάβουμε:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με Πειραιώς, ή άλλη τράπεζα και σύνδεση με paypal
 • Δυνατότητα επιλογής τρόπου αποπληρωμής, όπως για παράδειγμα viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Mobile friendly. Είναι δηλαδή εύκολα προσαρμόσιμα σε όλες τις διαστάσεις οθονών των smartphone και λοιπών κινητών συσκευών
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμική ανανέωση των διαθέσιμων προϊόντων

Όλα αυτά αυξάνουν το χρόνο παραμονής του χρήστη στη σελίδα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα που θα το βοηθήσει να γεμίζει πιο γρήγορα το καλάθι του.

Web Design για λογιστικά γραφεία της Καλλιθέας

Το επάγγελμα των λογιστών είναι πολύ ανταγωνιστικό στις μέρες μας, γιαυτό και πολλοί επαγγελματίες του χώρου στην Καλλιθέα, σπεύδουν για την κατασκευή ιστοσελίδων στις κατάλληλες εταιρείες για την προώθηση της δουλειάς τους.

Ενημερώστε μας για το περιεχόμενο της σελίδας και τα λογιστικά θέματα που

Αφήστε σε μας το web design και την προώθηση της ιστοσελίδας του λογιστικού σας γραφείου σας. Ενημερώσετε τους πελάτες σας για λογιστικά θέματα, τις υπηρεσίες που αναλαμβάνετε ή δώστε τους συμβουλές για τα θέματα της δουλειάς σας. Θα εκτοπίσουμε το site σας στην κορυφή της Google, ώστε να σας βρίσκουν πιο εύκολα και να μεγαλώσετε το πελατολόγιό σας.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Καλλιθέα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε