ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-peiraias

WEB DESIGN ΣΤOΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας είναι ειδική στο web design εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2000, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, τόσο στον Πειραιά, όσο και στην υπόλοιπη Αττική.

Δεν είναι τυχαίο που, πάνω από 500 επιχειρήσεις, μας έχουν εμπιστευτεί για το επαγγελματικό τους site ή portal και πολλοί ιδιώτες μας επέλεξαν για την κατασκευή e-shop για την επιχείρησή τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Πριν ξεκινήσετε τις διαδικασίες για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, σιγουρευτείτε ότι κάνατε τη σωστή επιλογή. Μια στατική ιστοσελίδα, δύσκολα θα φτάσει στα πρώτα αποτελέσματα της Google. H Google προτιμά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους προσθέτοντας ποιοτικά κείμενα και άλλα.

Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν για ένα χρηστικό site που να ξεχωρίζει καθώς θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης, τότε επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την κατασκευή αποκλειστικά δυναμικών ιστοσελίδων στα οποία δίνει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Όλες μας οι ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει στον Πειραιά ξεχωρίζουν για:

 • Βελτιστοποιημένες, ώστε να βγαίνουν στις πρώτες θέσεις της Google
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile Friendly, παίζουν δηλαδή σε κινητά και ταμπλέτες
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media (facebook, twitter, κλπ)

Επαγγελματική γραφιστική προσέγγιση γραφιστικών για χρήση στο ίντερνετ

Η γραφιστική επιμέλεια του site σας δεν είναι εύκολη υπόθεση και χρειάζεται ειδικούς τεχνικούς για να την αναλάβουν. Η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων στον Πειριαιά μας συνεργάζεται με ειδικούς γραφίστες οι οποίοι αναλαμβάνουν το σχεδιασμό των γραφιστικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας.

Οι γραφίστες μας θα αναλάβουν τη δημιουργία λογότυπου και τη δημιουργία του banner για διαφημιστικούς σκοπούς.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στον Πειραιά σε διαφημιστικές σελίδες κρίνεται απαραίτητη για να γίνει πιο γνωστή η εταιρεία και τα προϊόντα σας. Σε συνδυασμό με ένα σωστό γραφιστικά περιβάλλον, κερδίζετε ολοένα και περισσότερους πελάτες.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

H google πρόσφατα άλλαξε τον αλγόριθμό της, με σκοπό να ευνοήσει της ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για χρήση σε κινητά και τα site που προσαρμόζονται εύκολα σε αυτά.

Όλες μας οι ιστοσελίδες έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών όπως τα smartphone και τα tablets. Έτσι είναι προσβάσιμες από όλους και δεν έχουν τις αρνητικές συνέπειες μιας ιστοσελίδας που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στον Πειραιά, στηριζόμαστε πάντα στους κανόνες του SEO. Με το SEO, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα παραδώσουμε μια ιστοσελίδα γρήγορη στη φόρτωση και που θα παραμένει σταθερά, στις πρώτες θέσεις της Google.

Πολλές εταιρείες ανά το χρόνο, αναλαμβάνουν την κατασκευή site χωρίς όμως να έχουν σωστή αντίληψη της χρήσης του ίντερνετ. Έτσι τα site τους δεν είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για την κατασκευή ιστοσελίδων στον Πειραιά που ξεχωρίζουν σχεδιαστικά και είναι σωστά βελτιστοποιημένες για την Google, ώστε να μην πέφτουν από τα πρώτα της αποτελέσματα.

Κατασκευή e-shop στον Πειραιά

Η κατασκευή e-shop είναι απαραίτητη για τις εταιρείες οι οποίες θέλουν να προωθήσουν περισσότερο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν τα κέρδη της επιχείρησής τους.

Είναι γνωστό πως, τα τελευταία χρόνια οι καταναλωτές εμπιστεύονται περισσότερο τις ηλεκτρονικές τους αγορές, σε αντίθεση με αυτές από ένα φυσικό κατάστημα.

Η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος μιας επιχείρησης, θα πρέπει να γίνει από ειδικούς του web design, καθώς είναι αυτό που δίνει την πρώτη εικόνα για την επιχείρησή σας.

Ένα e-shop δεν πρέπει να στερείται των παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με ελληνικές τράπεζες και paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή
 • Να είναι mobile friendly, να είναι δηλαδή εύκολα προσβάσιμες από κινητά διαφόρων διαστάσεων
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Με όλα τα παραπάνω ο επισκέπτης παραμένει περισσότερο χρόνο στο e-shop σας και γεμίζει πιο γρήγορα το καλάθι του.

Η κατασκευή και προώθηση eshop για την επιχείρησή σας μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την κερδοφορία της, καθώς οι online αγορές συνεχώς αυξάνονται.

Μέσα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα προϊόντα σας, να αναλύει τις λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά τους, χωρίς περιορισμό σε συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας ή τοποθεσίας. Το eshop δίνει στον διαδικτυακό χρήστη (άρα και σε εσάς) ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα: να μπορεί να ψωνίζει από την επιχείρησή σας άνετα, εύκολα και γρήγορα.

Η Pmar είναι γνωστή για τα πρωτότυπα e-shops που σχεδιάζει: το κομψό design με το οποίο είναι σχεδιασμένο βοηθούν την online επιχείρηση να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και να εμπνέει εμπιστοσύνη στον επισκέπτη, μετατρέποντας την onlineαγορά σε μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία.

Ο κατάλληλος σχεδιασμός eshop επιτυγχάνεται με τα παρακάτω βήματα:

 • εκτελούμε έρευνα και ανάλυση της συμπεριφοράς του target group
 • μελετούμε την ηλεκτρονική παρουσία του ανταγωνισμού (competition analysis).
 • σας συμβουλεύουμε (consulting), παρουσιάζοντάς σας τις προτάσεις μας για τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει
 • σχεδιάζουμε και υλοποιήσουμε ένα αποτελεσματικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
 • φροντίζουμε για την εκπαίδευσή σας πάνω στη διαχείριση του e-shop, ώστε να είστε και οι ίδιοι σε θέση να αναλύετε τα μετρήσιμα αποτελέσματα από το online κατάστημά σας και να
 • πραγματοποιείτε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Web design για ναυτιλιακές εταιρείες στον Πειραιά

Αν είστε ιδιοκτήτης κάποιας ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά και αναζητάτε κάποια εταιρία για την κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή της ιστοσελίδας σας καθώς και την προώθηση της ιστοσελίδας σας στον Πειραιά, ώστε να γίνουν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας ακόμα πιο γνωστά.

Εμπιστευτείτε μας και βγείτε πρώτοι στις αναζητήσεις της Google και κατακτήστε την Ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Πειραια

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε