ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΘΗΝΑ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-athina

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, portal και ηλεκτρονικών καταστημάτων, εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που, από το 2000 έως και σήμερα, πάνω από 500 εταιρείες και ιδιώτες μας έχουν εμπιστευτεί για την εταιρική τους ιστοσελίδα ή την κατασκευή e-shop στο ίντερνετ.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα 

Πριν προχωρήσετε στην επιλογή εταιρίας για την κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι είδους ιστοσελίδα σας ενδιαφέρει. Μια στατική ιστοσελίδα, χαρακτηρίζεται για την απλότητά της και συνήθως για τη γρήγορη φόρτωση, όμως έχει λίγες πιθανότητες να κερδίσει την πρώτη θέση της Google.

H Google, αγαπά να προωθεί τις ιστοσελίδες οι οποίες μεταβάλλουν ή εμπλουτίζουν συχνά το περιεχόμενό τους με ποιοτικές πληροφορίες. Έτσι, αν θέλετε μια ιστοσελίδα που ξεχωρίζει για το περιεχόμενο αλλά και να κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης, επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει αποκλειστικά την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων, στις οποίες προσδίδει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • SEO Optimized
 • Εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Responsive design
 • Mobile friendly, παίζει δηλαδή σε όλες τις κινητές συσκευές
 • Δωρεάν κατασκευή Newsletter
 • Σύνδεση με τα social media

Προσαρμοσμένη γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Τα γραφικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ιστοσελίδων, είναι μια σοβαρή υπόθεση καθώς διαφέρουν αρκετά από αυτά που χρησιμοποιούν τα τυπογραφεία της Αθήνας.

Για το λόγο αυτό, η εταιρία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες γραφίστες οι οποίοι αναλαμβάνουν την υλοποίηση των γραφιστικών στοιχείων της ιστοσελίδας σας, του banner και του logo, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας, σε άλλα διαφημιστικά site, είναι απαραίτητη για την προσέλκυση νέων πελατών. Ένα άρτια κατασκευαστικά περιβάλλον, θα κάνει κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας σας, να γίνει πελάτη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Στα μέσα του 2004, ο αλγόριθμος της Google άλλαξε, με σκοπό να ευνοήσει όλες εκείνες τις ιστοσελίδες οι οποίες κατασκευάστηκαν ειδικά για έξυπνα τηλέφωνα ή που μπορούν να προσαρμοστούν σε αυτά.

Όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε, είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών τελευταίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ιστοσελίδες μας είναι ευανάγνωστες από κάθε επισκέπτη και δεν επωμίζονται τις αρνητικές συνέπειες ενός site που δεν είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Όλες οι ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε, κατασκευάζονται με κύριο γνώμονα το SEO, έχοντας ως κύριο στόχο τη γρήγορη φόρτωση και τη μεγάλη επισκεψιμότητα από διάφορους χρήστες. Έχοντας οδηγό το SEO, καμία από τις σελίδες μας δεν πέφτει από τις πρώτες θέσεις της Google.

Πλήθος ιστοσελίδων κατασκευάζονται κάθε χρόνο από διάφορες εταιρείες web design, όμως λίγες από αυτές είναι φιλικές προς τις αναζητήσεις της Google. Επιλέξτε την εταιρεία μας για την κατασκευή ενός site που θα ξεχωρίσει σχεδιαστικά, και θα είναι σωστά βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων Αθήνα

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας αποτελεί τον πιο διαδεδομένο, εύκολο και προσιτό τρόπο προβολής της επιχείρησής σας. Η ηλεκτρονική σας παρουσία σημαίνει και διαρκή προβολή της επιχείρησής σας και των δραστηριοτήτων της στο διαδίκτυο.

Κάθε χρήστης του διαδικτύου και επισκέπτης του website σας είναι εν δυνάμει πελάτης. Για τον λόγο αυτό, οι ιστοσελίδες που  κατασκευάζουμε και σχεδιάζουμε στην Pmar (website design & website development) έχουν ως γνώμονα την ευκολία πλοήγησης των χρηστών, ώστε να βρίσκουν άμεσα τις πληροφορίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αναζητούν – είτε η πρόσβαση πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό υπολογιστή, είτε από κινητό τηλέφωνο, iphone ή tablet (responsive design).

Μέσα από την στοχευμένη έρευνα που πραγματοποιούμε, συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία που αφορούν τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας αλλά και του ανταγωνισμού, και στη συνέχεια καταγράφουμε και αναλύουμε τα δεδομένα, τις ιδιαιτερότητες καθώς και τις ευκαιρίες που προκύπτουν για εσάς.

Στόχος μας είναι να ενσωματώσουμε στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας όλα τα στοιχεία που αποτυπώνουν της εταιρική σας ταυτότητα και σας κάνουν να ξεχωρίζετε αναδεικνύοντας τα δυνατά σας σημεία.

Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα αποτελεί την «βιτρίνα» της επιχείρησή σας. Ο σωστός και καλαίσθητος σχεδιασμός ενός site που περιλαμβάνει άρτια διάταξη του περιεχομένου θα κερδίσει τον επισκέπτη και θα τον βοηθήσει να φτάσει πιο εύκολα σε αυτό που αναζητά, ενώ παράλληλα η χρήση των κατάλληλων τίτλων σελίδων (web titles) και meta tags θα διευκολύνει την διαδικασία της ευρετηρίασης (indexing) από την Google.

Κατασκευή e-shop στην Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια, τα e-shop έχουν γνωρίσει ιδιαίτερη άνθιση, καθώς οι καταναλωτές εμπιστεύονται περισσότερο τις ηλεκτρονικές αγορές από αυτές ενός φυσικού καταστήματος. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι υπεύθυνο επίσης για την αναγνωρισιμότητα μιας ιστοσελίδας και των προϊόντων της και κατά συνέπεια την αύξηση των κερδών της.

Ένα πετυχημένο e-shop,  δεν πρέπει να στερείται των παρακάτω:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Δυνατότητα αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με τράπεζες και paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής ανάμεσα σε viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Φιλικό περιβάλλον προς κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, για να μπορεί οποιοσδήποτε να εξυπηρετηθεί μέσω του tablet ή του smartphone του
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Με τα παραπάνω, επιτυγχάνεται η παραμονή του επισκέπτη στη σελίδα του e-shop σας και το πιο εύκολο και γρήγορο γέμισμα του καλαθιού αγορών. Έτσι κάθε επιχειρηματίας στην Αθήνα, ιδιοκτήτης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, θα απολαμβάνει ακόμα περισσότερα κέρδη.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε