ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-korydallos

WEB DESIGN ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Η εταιρεία paramarketing ειδική στα θέματα του web designαναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και κατασκευή e-shop στον Κορυδαλλό και σε όλη την Αττική.

Από το 2000 έως σήμερα, πολλές επιχειρήσεις μας εμπιστεύτηκαν για την κατασκευή του επαγγελματικού τους web site ή portal και ανταποκριθήκαμε με μεγάλη επιτυχία.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Επιλέξτε μια δυναμική ιστοσελίδα

Η Google, αγαπά τις ιστοσελίδες οι οποίες ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους με ποιοτικά άρθρα και σελίδες. Έτσι μια δυναμική ιστοσελίδα, μπορεί να κατακτήσει την κορυφή της Google στις σχετικές αναζητήσεις.

Οι δυναμικές ιστοσελίδες είναι αυτό που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε και να νικήσετε τον ανταγωνισμό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων στον Κορυδαλλό που είναι δυναμικές, ενώ απορρίπτει τις στατικές ιστοσελίδες που παραμένουν αδρανείς.

Κάθε μια από αυτές:

 • Είναι βελτιστοποιημένη για την Google
 • Έχει ειδικό γραφιστικό περιβάλλον
 • Έχει responsive design
 • Παίζουν το ίδιο καλά σε όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Προσφέρουμε δωρεάν κατασκευή newsletter
 • Τις συνδέουμε με τα social media

Προσαρμοσμένη γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στον Κορυδαλλό, χρησιμοποιούμε ειδικά γραφιστικά στοιχεία που είναι ιδανικά για τη χρήση στο ίντερνετ.

Επαγγελματίες γραφίστες, αναλαμβάνουν την κατασκευή logo και άλλων γραφιστικών στοιχείων  που είναι υπεύθυνα για την προώθηση της ιστοσελίδας σας στον Κορυδαλλό. 

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στον Κορυδαλλό, είναι απαραίτητη για να γίνει πιο γνωστή η επιχείρησή σας και για να αυξήσετε τους πελάτες και τα κέρδη σας.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τα κινητά

Είναι γνωστό πως μεγάλο ποσοστό χρηστών του ίντερνετ, πλοηγείτε σε αυτό, μέσα από κινητές συσκευές και smartphone. Η Google ανεβάζει κατακόρυφα τη δημοτικότητα των site που είναι κατασκευασμένες για τις εν λόγω συσκευές, καθώς τα κρατά στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων σε σχετικές αναζητήσεις.

Η εταιρεία μας κατασκευάζει site τα οποία παίζουν το ίδιο καλά σε όλες τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο χρήστης εγκαταλείπει γρήγορα τον ιστότοπο και το site χάνει όλα τα οφέλη του να είναι mobile friendly.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Οι σελίδες μας είναι βελτιστοποιημένες για την Google

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, στηριζόμαστε στο SEO. Το SEO, είναι υπεύθυνο για την προώθηση της ιστοσελίδας σας ώστε να φτάσει και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Είναι λυπηρό πως, πολλές εταιρείες αναλαμβάνουν την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες δεν είναι φιλικές στις αναζητήσεις της Google. Εμείς δημιουργούμε ιστοσελίδες, οι οποίες είναι SEO Optimized και δεν πέφτουν ποτέ από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στον Κορυδαλλό

To e-shop είναι υπεύθυνο για την επιπλέον προβολή των προϊόντων και τα μεγαλύτερα κέρδη μιας επιχείρησης. Γιαυτό και πολλοί είναι αυτοί που στρέφονται σε εταιρείες web  design για την κατασκευή e-shop. 

Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δεν πρέπει να λείπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος και Paypal
 • Δυνατότητα επιλογής αποπληρωμής (viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή)
 • Mobile friendly design
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στον Κορυδαλλό

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε