ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-keratsini

WEB DESIGN ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Από το 2000 η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων και την κατασκευή e-shop στο Κερατσίνι και σε όλη την Αττική.

Ειδική στο web design, έχει εξυπηρετήσει ήδη από το 2000 εκατοντάδες εταιρείες, κατασκευάζοντας εταιρικές ιστοσελίδες και portal. Αρκετοί είναι επίσης οι ιδιώτες που μας έχουν εμπιστευτεί για τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησής τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Προτιμήστε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες, παρόλο που είναι γρήγορες στη φόρτωση, υστερούν στο ότι δεν είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και μέρα με τη μέρα, πέφτουν από τις υψηλές θέσεις κατάταξής τους.

Τα δυναμικά site είναι αυτά που ευνοούνται από την Google, καθώς μπορούν να ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους. Μια δυναμική ιστοσελίδα είναι αυτό που χρειάζεστε για να παραμείνετε στις πρώτες θέσεις της Google και να νικήσετε τον ανταγωνισμό.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή μόνο δυναμικών site. Κάθε ένα από αυτό, περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Είναι βελτιστοποιημένα για την Google
 • Διαθέτουν εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον, για χρήση στο ίντερνετ
 • Έχουν responsive design
 • Είναι mobile friendly, παίζουν δηλαδή σε όλα τα κινητά
 • Δωρεάν κατασκευή newsletter
 • Σύνδεση με facebook, twitter και άλλα κοινωνικά δίκτυα

Εξειδικευμένη γραφιστική επιμέλεια για χρήση στο ίντερνετ

Για την κατασκευή ιστοσελίδων, χρειάζονται ειδικά γραφιστικά στοιχεία, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με αυτά που έχουμε συνηθίσει στο έντυπο υλικό.

Για το λόγο αυτό ή εταιρεία μας συνεργάζεται με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν ότι χρειάζεται να γίνει για το γραφιστικό περιβάλλον της ιστοσελίδας σας.

Το λογότυπο και το banner, είναι από τα κυριότερα γραφιστικά στοιχεία τα οποία βοηθούν στην προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Κερατσίνι. Κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων και της επιχείρησής σας.

Κάθε μια από τις ιστοσελίδες μας είναι mobile friendly

Τα τελευταία χρόνια η Google προτιμά να κρατά στις πρώτες θέσεις της ιστοσελίδες οι οποίες είναι κατασκευασμένες ειδικά για smartphone και tablet  ή προσαρμόζονται σε αυτά.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων οι οποίες είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι όλα της τα site μπορούν να είναι το ίδιο ευανάγνωστα από ένα σταθερό υπολογιστή, ένα laptop, από τα έξυπνα τηλέφωνα και κάθε άλλη κινητή συσκευή.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλα τα site μας είναι βελτιστοποιημένα για την Google

Η εταιρεία μας στηρίζεται πάντα στις αρχές του SEO για την κατασκευή ιστοσελίδων στο Κερατσίνι. Το SEO, είναι αυτό που θα φτάσει την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης και θα τα διατηρήσει για πάντα στις πρώτες θέσεις της Google.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν site, τα οποία όμως δεν είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης.

Η εταιρεία μας κινείται πάντα με γνώμονα το SEO, τόσο για την κατασκευή, όσο και για την προώθηση ιστοσελίδων στο Κερατσίνι, έτσι ώστε οι ιστοσελίδες της, να μην πέφτουν ποτέ από τις πρώτες θέσεις της Google.

Κατασκευή e-shop στο Κερατσίνι

Η κατασκευή ενός e-shop αποτελεί πολύ έξυπνη κίνηση για κάθε επιχειρηματία που θέλει να αναδείξει τα προϊόντα του 24 ώρες το 24ωρο και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του. Έτσι, ολοένα και περισσότεροι καταστηματάρχες στο Κερατσίνι, αναζητούν μια εταιρεία web design για την κατασκευή του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας για την κατασκευή ενός e-shop, στο οποίο δε λέιπει:

 • Ενεργοποίηση πιστοποιητικού SSL
 • Ευκολία αγοράς με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Πειραιώς και άλλες τράπεζες της Ελλάδος
 • Δυνατότητα σύνδεσης με Paypal
 • Δυνατότητα τρόπου αποπληρωμής, μέσα από  viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Mobile friendly, παίζουν δηλαδή το ίδιο καλά σε όλα τα κινητά
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr
 • Δυνατότητα δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στην Αθήνα

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε