ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΙΛΙΟΝ

kataskevi-istoselidon-web-design-wordpress-ilion

WEB DESIGN ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ

Κατασκευάστε σήμερα τη νέα σας ιστοσελίδα ή ηλεκτρονικό κατάστημα σε WordPress και κατακτήστε την τοπική ή τη διεθνή αγορά!

Αν βρίσκεστε στο Ίλιον και ψάχνετε για εταιρεία web design, η οποία θα αναλάβει την κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο από το 2000 και έχει αναλάβει την κατασκευή από πάνω από 500 εταιρικά site και portal.

Δεν είναι λίγοι οι ιδιώτες οι οποίοι μας έχουν επιλέξει για την κατασκευή του e-shop της επιχείρησής τους.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Δείξτε την προτίμησή σας σε μια δυναμική ιστοσελίδα

Οι στατικές ιστοσελίδες είναι γρήγορες και πολλές φορές έχουν όμορφο περιεχόμενο, όμως δεν προτιμούνται πλέον διότι η Google δεν έχει ευνοϊκή μεταχείριση προς αυτές, λόγω της στασιμότητας τους.

Για να κατακτήσετε την πρώτη θέση στην κατάταξη της Google και να νικήσετε τον ανταγωνισμό, αυτό που χρειάζεστε είναι μια δυναμική ιστοσελίδα. 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει αποκλειστικά την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων. Τα site που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται παρακάτω:

 • είναι βελτισοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης
 • διαθέτουν εξειδικευμένο γραφιστικό περιβάλλον
 • Έχουν responsive design
 • Είναι φιλικά προς τις κιντές συσκευές
 • Δωρεάν κατασκευή newsletter
 • Σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα

Ειδική γραφιστική επιμέλεια από ειδικούς γραφίστες στο Ίλιον

Χρησιμοποιούμε ειδικά γραφιστικά στοιχεία για την κατασκευή ιστοσελίδων, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με αυτά ενός έντυπου υλικού.

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες γραφίστες, οι οποίοι αναλαμβάνουν την κατασκευή λογότυπου, banner  και άλλων γραφιστικών στοιχείων, τα οποία βοηθούν στην προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Ίλιον. 

Η προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Ίλιον είναι απαραίτητη για να  γίνετε πιο γνωστοί και, σε συνδυασμό με τα γραφικά να αποκτήσετε πελάτες με κάθε κλικ.

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι φιλικές προς τις κινητές συσκευές

Εδώ και λίγα χρόνια, η Google δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή της σε ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί καθαρά για χρήση από έξυπνα τηλέφωνα ή που να προσαρμόζονται σε αυτά.

δυστυχώς υπάρχουν ακόμα site τα οποία δεν είναι το ίδιο ευανάγνωστα από κάθε συσκευή. Η εταιρεία μας αναλαμβάνεοι την κατασκευή ιστοσελίδων, οι οποίες είναι εύκολα προσαρμόσιμες σε όλες τις οθόνες κινητών συσκευών και απολαμβάνουν τα προνόμια ενός mobile friendly site.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής ή προώθησης ιστοσελίδας

Όλες οι ιστοσελίδες μας είναι SEO Optiomized

Στηριζόμαστε στο SEO κάθε φορά που αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων στο Ίλιον, ώστε να έχουμε κάθε φορά ως αποτέλεσμα όμορφες ιστοσελίδες οι οποίες είναι γρήγορες και φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Πολλές εταιρίες web design, κατασκευάζουν πολλά site, όμως ξεχνούν το λόγο ύπαρξής τους, αγνοώντας τους κανόνες του SEO. Αντιθέτως η εταιρεία μας κατασκευάζει ιστοσελίδες, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για την Google και δε χάνουν ποτέ την πρωτιά στην κατάταξή τους.

Κατασκευή e-shop  στο Ίλιον

Τα τελευταία χρόνια τα ηλεκτρονικά καταστήματα προτιμούνται από πολλούς καταναλωτές για τις αγορές τους, αφήνοντας στην άκρη τα φυσικά καταστήματα. Έτσι, οι καταστηματάρχες στο Ίλιον, στρέφονται προς τις κατάλληλες εταιρίες για την κατασκευή e-shop της δικής τους επιχείρησης.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή e-shop, στα οποία περιλαμβάνει:

 • Ενεργοποιημένο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL
 • Ευκολία αγορών με το πάτημα ενός κουμπιού
 • Σύνδεση με τράπεζες της Ελλάδος και σύνδεση με Paypal
 • Δυνατότητα επιλογή αποπληρωμής μέσα από  viva payments, πιστωτικές κάρτες, χρεωστικές και αντικαταβολή.
 • Εξασφαλίζουν φιλικό περιβάλλον για κάθε κινητή συσκευή τελευταίας τεχνολογίας
 • Δυνατότητα σύνδεσης με skroutz.gr, bouldoza.gr και bestprice.gr και δυναμικής ανανέωσης των προσφερόμενων προϊόντων

Τα παραπάνω συντελούν για μια ευχάριστη περιήγηση, η οποία αναγκάζει το χρήστη να μείνει παραπάνω στη σελίδα σας και ν α αυξήσει τα κέρδη σας, γεμίζοντας πιο εύκολα το καλάθι του.

Δείτε περισσότερα για κατασκευή ιστοσελίδων στο Ίλιον

Δείτε περισσότερες περιοχές για κατασκευή ιστοσελίδας

Ζητήστε μια προσφορά σήμερα για κατασκευή ιστοσελίδας ή προώθηση ιστοσελίδας

ZHTHSTE PROSFORA DIGITAL MARKETING-1

Αν είστε πριν την κατασκευή ή την ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας, πριν κάνετε οτιδήποτε ζητήστε μια προσφορά για κατασκευή site ή κατασκευή eshop.

Ζητήστε προσφορά κατασκευής  ή προώθησης ιστοσελίδας

Δωρεάν Μαθήματα SEO Αξίας 129€

seo-google

Πάρτε εντελώς δωρεάν τον οδηγό μαθημάτων αξίας 129€ SEO GOOGLE Πρώτη Σελίδα εντελώς δωρεάν! Αυξήστε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις της ιστοσελίδας σας κατακόρυφα ακολουθώντας μικρά βήματα βελτιστοποίησης.

registration-button-pmar

Σχολιάστε