Αυξήστε τα έσοδα από το AdSense με την Ezoic

Αυξήστε τα έσοδα από το AdSense με την Ezoic

Άμα έχετε κάποια ενημερωτική ιστοσελίδα ή blog και θέλετε να αποκτήσετε διαφημιστικά έσοδα, χωρίς να κυνηγάτε κάθε μήνα τους πελάτες, η λύση είναι η Ezoic.

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να τρέξετε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα σας είναι μέσω του προγράμματος της Google, του Google AdSense.

Άμα ήδη έχετε όμως εγκατηστημένο το AdSense στην ιστοσελίδα σας, θα δείτε ότι τα έσοδα σας είναι πενιχρά.

Με την Ezoic μπορείτε να αυξήσετε εκθετικά τα έσοδα σας από το AdSense από 60% έως και 1000%.

Κάντε εγγραφή τώρα!

Γιατί το AdSense έχει τόσο πενιχρά έσοδα;

ezoic-paramarketing-

Το AdSense έχει τόσο πενιχρά έσοδα γιατί δεν βελτιστοποιείται. Ενώ η Google έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά με τον αλγόριθμο της και με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει, στον τομέα του AdSense είναι σε πρωτόγονη κατάσταση.

Θα πρέπει να βρείτε μόνοι σας τις καλύτερες θέσεις για να πάρετε τα περισσότερα κλικ στις διαφημίσεις σας, ενώ τις περισσότερες φορές οι διαφημίσεις δεν είναι και οι πιο κατάλληλες με βάση τις ανάγκες των επισκεπτών σας, έτσι και τα κλικ που λαμβάνεται είναι εξαιρετικά χαμηλά και τα αντίστοιχα έσοδα σας είναι και αυτά στην ίδια μοίρα.

Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος αλγόριθμος ο οποίος να δείχνει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας στοχευμένα διαφημίσεις με βάση τις ανάγκες τους και με βάση τι έχουν αναζητήσει στο παρελθόν, ακόμα και άμα έχουν επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας πολλές φορές προηγουμένως.

Δεν θα πρέπει όμως να απογοητεύεστε φίλοι μου γιατί υπάρχει λύση στην αύξηση των εσόδων από την ιστοσελίδα σας. Διαβάστε παρακάτω.

Πόσο είναι το μέσο CPM στο Google AdSense;

Το μέσο CPM ή κόστος ανά χίλιες προβολές σελίδων στο AdSense ποικίλει ανά κατηγορία ή κλάδο, ανά χώρα και ανά κλικ. Συνήθως στην Ελλάδα με το AdSense το μέσο CPM είναι 0,20 €! που είναι απίστευτα μικρό.

Άμα έχετε μια ιστοσελίδα με 100.000 προβολές σελίδας (pageviews) μηνιαίως, τότε τα έσοδα σας είναι 100.000x 0,20=20€, δηλαδή ψίχουλα.

Στην καλύτερη περίπτωση, σε ιστοσελίδες που έχουν πολύ προσεγμένο περιεχόμενο και που βρίσκονται σε κλάδο με πολύ υψηλό Cost Per Click, στην καλύτερη περίπτωση να είναι το CPM στα 2ευρώ και με το ζόρι με 100.000 προβολές σελίδας να αγγίζουν τα 200€ τον μήνα.

Τέτοιες ιστοσελίδες συνήθως είναι δημοσιογραφικές ιστοσελίδες και επειδή απασχολούν προσωπικό δεν τους συμφέρει καθόλου να τρέχουν διαφημίσεις με το Google AdSense και έτσι αναζητάνε πληρωμένα άρθρα και διαφημίσεις πελατών απευθείας.

Πόσο είναι το μέσο CPM στην Ezoic;

H Ezoic είναι μια αμερικάνικη πλατφόρμα η οποία μέσω του αλγορίθμου της κάνει βελτιστοποίηση των διαφημίσεων στο AdSense και έτσι αυξάνονται τα έσοδα σας και το CPM σας εκθετικά.

Στο δικό μου το site το Paramarketing, στο οποίο τρέχω διαφημίσεις μέσω της Ezoic, το CPM μου είναι κοντά στα 6€ ανά χιλιάδα μοναδικών επισκεπτών, περίπου δηλαδή 2 ευρώ ανά χιλιάδα προβολών.

Όταν έτρεχα παλιότερα διαφημίσεις μέσω του AdSense, τα έσοδα ήταν αμελητέα γύρω στα 10 ευρώ τον μήνα, ενώ σήμερα είναι περίπου στα 60€ τον μήνα.

Τα έσοδα μου με την Ezoic είναι 600% υψηλότερα σε σύγκριση με το απλό Google AdSense. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε και εσείς την μετάβαση;

Κάντε εγγραφή με το παρακάτω link.

Τι χρειάζεται για να εγγραφείτε στην Ezoic;

Τα πράγματα που χρειάζονται για να γραφτείτε σήμερα στην Ezoic είναι τα παρακάτω:

1. Λογαριασμός AdSense

2. Λογαριασμός Τραπέζης ή Paypal για να πληρώνεστε κάθε μήνα

Φεύγετε από το Google AdSense;

Σας πληρώνει η Google μέσω Ezoic, και έτσι δεν φεύγετε ποτέ από τη Google και το AdSense, συνεχίζεται να είστε συνεργάτης της Google.

Πώς γίνεται η διασύνδεση με την Ezoic;

Η διασύνδεση με την ψηφιακή πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Ezoic ( machine learning ) γίνεται με 3 τρόπους:

1 Μέσω ενός wordpress plugin ή

2 Μέσω αλλαγής των nameservers ή

3 Μέσω της εισαγωγής κώδικα παρακολούθησης στην κεφαλίδα της ιστοσελίδας σας.

Ο καλύτερος τρόπος και αυτός που έχω χρησιμοποιήσει και εγώ για την ιστοσελίδα μου είναι μέσω της αλλαγής των nameservers γιατί είναι ο ταχύτερος τρόπος και παράλληλα μπορώ να κάνω και βελτιστοποίηση ταχύτητας της ιστοσελίδας μου μέσω της Ezoic, για να τρέχουν πιο γρήγορα οι διαφημίσεις στο site μου.

Σας προτείνω να κάνετε το ίδιο.

Κάντε εγγραφή τώρα!

Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και άμα δεν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε ανά πάσα ώρα να επιστρέψετε στο παλιό καλό παραδοσιακό AdSense.

Διαβάστε περισσότερα για το πως να βγάλετε λεφτά από το ίντερνετ:

 

 

 

 

2 σκέψεις στο “Αυξήστε τα έσοδα από το AdSense με την Ezoic”

 1. Είπα να σου κάνω ένα σχόλιο σαν συνάδελφος.
  Ωραίο το άρθρο, αλλά μήπως πρέπει να το ξαναγράψεις;
  Εννοώ ότι πέρασαν ήδη σχεδόν 3 χρόνια και παρατηρώ τα νούμερα να είναι πολύ χαμηλά.
  Όταν λες επίσης CPM, δεν βλέπω να υπάρχει κάτι τέτοιο, μάλλον θα εννοείς το RPM, δηλαδή το revenue per milion, οπότε καταλαβαινόμαστε.
  Δηλαδή όταν τώρα έχω RPM 5-8€ με σκέτο Adsence δεν χρειάζεται από όσο καταλαβαίνω να μπω στην Ezoic, επίσης βελτιστοποιώ την ταχύτητα με WP Rocket και Cloudflare, άρα δεν θα κερδίσω και πολλά πράγματα σε θέμα ταχύτητας.
  Και με έχουν πρήξει στα email από την Ezoic να μπω.
  Ίσως τα δικά μου νούμερα είναι υψηλά λόγω της προέλευσης των επισκεπτών (ΗΠΑ, ΗΒ, Γερμανία) γιατί από Ελλάδα κλάφτα χαράλαμπε, ναι ήτανε πάντα χαμηλά έως και άθλια, γιατί κάποιους μήνες είχα δει και 0,01€ ανά κλικ, αλλά αυτό ήταν μόνο στην αρχή.

  Αν απαντήσεις, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν στην πληρωμή η Ezoic χρειάζεται τιμολόγιο; ή απλά στέλνει έμβασμα;

  Απάντηση

Σχολιάστε