Δίκτυο PayClick για Native Ads – Εύκολο στην Εγκατάσταση, Φιλικό προς το Χρήστη και Πολύ Επικερδές

Δεν έχει σημασία ποιο είναι το θέμα του blog σου. Παρά τις άλλες διαθέσιμες μεθόδους, όπως χορηγούμενες δημοσιεύσεις και κριτικές, η Διαφήμιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να έχετε ουσιαστικό κέρδος. Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα: οι διαφημίσεις σχεδόν πάντα είναι ενοχλητικές για τους επισκέπτες.

Ίσως δεν έχετε αρκετά κέρδη, γιατί οι διαφημίσεις δεν είναι κατάλληλες ή είναι εντελώς λάθος. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να διακρίνουν το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας ή ενός blog και να διστάζουν να κάνουν κλικ. Όμως, οι Native Διαφημίσεις προσπερνούν εύκολα αυτό το εμπόδιο, παρουσιάζοντας ένα νέο σετ διαφημίσεων, οι οποίες είναι πολύ φιλικές προς το χρήστη. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν σίγουρα και αποτελεσματικά να μετατρέψουν το traffic της ιστοσελίδας σας σε κέρδη.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα δίκτυα Native διαφημίσεων – και  είμαστε εδώ με το δίκτυο PayClick. Πρόκειται για ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα διαφημίσεων που βοηθούν ισότιμα όσο τους διαφημιστές, τόσο και τους εκδότες. Έχουμε δοκιμάσει το PayClick σε ιστοσελίδες και blog και το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικά επικερδές.

 ^DA1FB0257A389BDFF8AA20375801C2F5BE7A79CF25E6110EEB^pimgpsh fullsize distr

Για το λόγο αυτό, σας παρουσιάζουμε μια αναλυτική αξιολόγηση του Δικτύου PayClick για Native Ads.

Εισαγωγή στην Native Διαφήμιση

Οι Native Διαφημίσεις αποτελούν πραγματική επανάσταση στον τομέα του μάρκετινγκ. Η ιδέα είναι να βελτιστοποιηθεί ο σχεδιασμός της διαφήμισης, σύμφωνα με το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του εκδοτικού blog. Επιπλέον, αυτό που θα παρουσιάζεται στη διαφήμιση θα είναι σχετικό με το θέμα της ιστοσελίδας σας. Έτσι, με την πρώτη ματιά, οι χρήστες θα πιστεύουν, ότι η διαφήμιση είναι ουσιαστικά κομμάτι του blog σας. Με λίγα λόγια, οι Native Διαφημίσεις σας βοηθούν αποτελεσματικά να έχετε περισσότερα κλικ και εμφανίσεις.

^50FB41294FC133CA4919D1DA6C99251731312C01AD0A8D4120^pimgpsh fullsize distr

Όσον αφορά την ερώτηση, αν οι διαφημίσεις έχουν αποτέλεσμα ή όχι, μπορούμε να βασιστούμε στα Στατιστικά του PayClick. Συγκριτικά με τα διαφημιστικά banners, οι Native διαφημίσεις μπορούν να τραβήξουν την προσοχή περισσότερων επισκεπτών. Επιπλέον, μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό των αγορών έως και 18%. Αν πάρουμε την περίπτωση του PayClick, βλέπουμε, ότι καταγράφει 1,620,000,000 εμφανίσεις και 37,200,000 κλικ κάθε μήνα.

Σχετικά με το δίκτυο PayClick

Ανακαλώντας λοιπόν αυτά που είπαμε, το PayClick είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα Natie διαφήμισης στον κόσμο του Διαδικτύου. Το δίκτυο βοηθά πολλούς εκδότες να εμφανίζουν πειστικές διαφημίσεις. Από την άλλη πλευρά, οι διαφημιστές απολαμβάνουν καλύτερη επισκεψιμότητα και traffic των πιθανών χρηστών-πελατών. Εκτός από τη χρήση των Native διαφημίσεων, η υπηρεσία είναι αρκετά διαφορετική από το AdSense και άλλα διαφημιστικά δίκτυα. Θα μιλήσουμε για αυτά τα χαρακτηριστικά στην παρούσα αξιολόγηση. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι, ότι το PayClick είναι μια καλή επιλογή, ανεξάρτητα από το traffic που καταγράφετε.

 ^8B0FFE3C4482778C985B211693D531ECB396A51A5037A71790^pimgpsh fullsize distr

Εγγραφή και Εγκατάσταση

Να λοιπόν ένα απίθανο χαρακτηριστικό του PayClick. Είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε τύπο blogger που υπάρχει. Ακόμα κι αν η ιστοσελίδα σας καταγράφει traffic λιγότερο από 1000, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε εύκολα στο δίκτυο PayClick. Υπάρχουν διαθέσιμα διαφορετικά προγράμματα με βάση τα ποσοστά CPM και CPC. Αν ενδιαφέρεστε κι εσείς, μπορείτε τώρα να έχετε μια αποκλειστική συνεργασία από το PayClick. Επίσης, δεν χρειάζεται να περιμένετε ολόκληρες μέρες για να εγκριθεί ο λογαριασμός σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το PayClick θα αρχίσει να αναλύει την ιστοσελίδα και το traffic σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Προσαρμοστικότητα και Έλεγχος

Το PayClick σας προσφέρει αποτελεσματικό έλεγχο πάνω στο πώς οι διαφημίσεις εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας. Υπάρχουν 50 διαφορετικές επιλογές για να επιλέξετε, όταν πρόκειται για το πώς θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα στο φόντο, την κατηγορία των προτεινόμενων προϊόντων, ουσιαστικά μπορείτε να προσαρμόσετε το συνολικό στιλ της διαφήμισης, όπως εσείς θέλετε. Αν δεν εμπιστεύεστε απόλυτα το AI, το PayClick σας επιτρέπει να επιλέξετε την καλύτερη διάταξη για την ιστοσελίδα σας. Όλες αυτές οι προσαρμογές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του Πίνακα Ελέγχου του PayClick, που είναι πολύ εύχρηστος.

^9A22215F5773645E864AE5F23612DD11C84033419D4EE83F61^pimgpsh fullsize distr12

Ένα ακόμα σημείο είναι, ότι το PayClick δεν «συγκρούεται» με τα άλλα διαφημιστικά δίκτυα, όπως το AdSense. Έτσι λοιπόν, για τις πρώτες μέρες, μπορείτε να δοκιμάσετε το PayClick, χωρίς να αφαιρέσετε τις AdSense διαφημίσεις.

Αξιοπιστία

Έχουμε ήδη δει, ότι το PayClick είναι αρκετά αποδοτικό σε όρους αποτελεσμάτων. Επιπλέον, μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως την υπηρεσία, όταν πρόκειται για τις πληρωμές. Πρώτο και σημαντικότερο, το PayClick σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη των πληρωμών σας εβδομαδιαίως ή μετά από το όριο των $20. Και στις δύο περιπτώσεις, το σύστημα υποστηρίζει πολλές μεθόδους πληρωμής, όπως PayPal, e-Payment και Wire Transfer.

 ^63DE010B9FD6A1249BD19DB2D8348F7B25DA274D7E85D2BFC7^pimgpsh fullsize distr

Περιττό να πούμε, ότι το όριο των $20 είναι ακόμα ένα απίθανο χαρακτηριστικό. Απλά να θυμάστε, ότι το AdSense έχει όριο τα $100, ενώ συνοδεύεται από μια μακρά περίοδο μεταφοράς. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το PayClick προσφέρει μια λεπτομερή ανάλυση της απόδοσης των διαφημίσεων. Μπορείτε πανεύκολα να καταλάβετε την απόδοση και να κάνετε τις σωστές ενέργειες.

Το Συμπέρασμα

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους, το PayClick αποτελεί έναν αποτελεσματικό και πρωτοποριακό τρόπο στον τομέα της Native διαφήμισης. Σας επιτρέπει να αρχίσετε το ταξίδι μέσα σε λίγα λεπτά και να κερδίσετε αρκετά γρήγορα. Επιπλέον, το PayClick δεν θέτει περιορισμούς σχετικά με το μηνιαίο traffic ή το ελάχιστο όριο ανάληψης. Έτσι λοιπόν, αν ψάχνετε για μια αποτελεσματική αλλαγή, σε ότι αφορά τα εσόδα μέσω διαφήμισης, τότε το PayClick αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.

Δείτε περισσότερα για το ίντερνετ:

 

 

Σχολιάστε